9 Mayıs 2011 Pazartesi

Merhaba Dünyalı :)

  Merhaba Blogger Dünyası !
  İsmim, profilimde de görüldüğü gibi Senorita. Blogger dünyasının yeni üyesi :) Neden gerçek ismini kullanmıyorsun diyen okuyucularıma da şunu söylemeden geçemiyceğim. Burası sanal bir dünya ise gerçek isme ne gerek var ki. Öyle değil mi ama? =)
  Bayanların yaşı sorulmaz derler; ama ben meraklı sorularınıza hemen cevap vereyim. Bir çok bayanın cevaplamaktan pek hoşlanmadığı ancak benim gayet rahatlıkla cevap verdiğim konu olmakla birlikte: 22 yaşındayım :) Belki ilerleyen senelerde ben de diğer gruba dahil olurum, kim bilir. Bunun dışında her öğrencinin yerine getirmesi gereken bazı görevleri vardır ya hani, işte ben de onları yerine getirmeye çalışan sizin gibi biriyim; üniversiteye gitmek, derslerine çalışmak, gezmek tozmak falan filan işte. Bu yazım giriş yazısı gibi olacağından bu konuların ayrıntılarına şu an itibariyle değinmiyorum. Eğer merak edenleriniz olursa beni takip etmekten vazgeçmeyin diyorum. (Hoş ya, 'Daha seni tanımıyoruz ki, ne merakı!?' diyebilirsiniz. Doğru, hak veriyorum. :) )
  Gelelim bu blogun neleri kapsayacağına…Burada neler mi bulacaksınız? Bir kızın hayatında olabilecek her şeyi ( Tamam, itiraf ediyorum; her şey olmasa da pek çok şeyi ) sizlerle paylaşacağım. Acılısından tatlılısına bir hayat serüveni sunmaya çalışacağım sizlere? Bu serüvende benimle birlikte sürüklenmeye ne dersiniz? Tamam tamam, iddialı lafları bir kenara bırakıyorum ve konuların neler olacağına değiniyorum : Günlük yaşam – okul, okul dışı hayat - aşk hayatı– aktiviteler, güzellik - belki biraz kozmetiğe de yer veririz değil mi ama kızlarrr? :) Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bakalım zaman neler gösterecek. Şimdilik taslak programım bu yönde görünüyor. Eğer bir değişiklik yapacak olur isem, bunu sizlerle paylaşırım. Ayrıca sizlerin de önerilerine yer vereceğim. “Şu konuda daha çok yazarsan iyi olur”,”Aaa.. Şu hikayeni okurken pek keyif almıştım; ama devamı gelmedi." Hadi onu da yaz, bunu da derseniz ben, pek bir sevinirim. Böyle nasıl desem, yazmak için can atarım, çırpınırım. Valla bak :)
  Bugünlük yazımı burada sonlandırıyorum. Önümüzdeki günlerde bomba gibi haberler, eğlenceli maceralar, hayat dolu ve pozitif cümleler ile geri döneceğim. Kendinize çok çok iyi bakın !

8 yorum:

ruken dedi ki...

Hoşgeldin :) Zaman içinde bloğun kendini bulacaktır.. Sen yazmaya devam et.. sevgiler..

Takıntılı ergen dedi ki...

çok hoş bi blog!

Lolit@ dedi ki...

@Me. : Hoşbuldum :) Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazdığın için. Sevgiler..

Lolit@ dedi ki...

@ Takıntılı ergen : Teşekkür ederimm :)

Ezginin Günlüğü dedi ki...

Hoşgeldin Senorita :)

Lolit@ dedi ki...

@ Ezginin Günlüğü : Hoşbuldumm :)

rebeltakipte dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle bloğuma bıraktığın yorum için teşekkür ederim :)
Blog dünyasına hoşgeldin.

Lolit@ dedi ki...

@ rebeltakipte : Merhabaaa! Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :)