18 Mayıs 2011 Çarşamba

Ödül Töreni ve Diğer Yaşanmışlıklar

Vay arkadaş, en son yazmış olduğum blogun üzerinden tam bir hafta mı geçmiş!? Ne çabuk geçti ben anlamadım. Sanki bir iki gün önce yazmışım gibi hissediyorum. Ama endişelenmenize gerek yok. Çünkü çok atraksiyonlu bir hafta geçirmedim :) Bu aralar tabir-i caizse sunumlarla boğuştum. Neyse ki bu hafta son sunumumu da alnımın akıyla yapmış bulunuyorum. Hocamız sunum konusunda oldukça yetenekli olduğumu söyleyince, mutluluğum bir kat daha, hatta birkaç kat daha arttı diyebilirim. Halbuki bazı yerlerde hata yaptığımı düşünüp, kendi kendime "Tüh bana" derken, hiç de sandığım gibi olumsuz sonuçlanmadı. Phew! :)

Gelelim bugüneee..Bütün gece o kadar güzel ve rahat uyumuşum ki sabah kalktığımda kendimi muhteşem hissediyordum. Her zamanki gibi giyim seremonisinden kurtulduktan sonra kendimi yine yollara attım. Fakat bu sefer ders mers için değil. Hmm belki biraz dersleri ilgilendiren ortam olabilir ama neyse :)

Dönem başında başlayıp, Mart ayına gelinceye kadar kendi bölümümün kulübünde görev almıştım. Mart ayı gelip çattığında ise mis gibi 3 günlük kongre koşuşturmacası yaşadık. Bütün çabalarımız; sponsor arayışları, görev dağılımları, haftalık toplantılar diye diye, bütün dönem canla başla çalışmamız gayet iyi sonuç verdi. Böylece yeni arkadaşlıklar da edinmiş olduk. Bu durum benim için de çok mutluluk verici oldu. ( Benim gibi arkadaş canlısı biri için özellikle) :) Kısa bir özet geçtikten sonra, bugün de "Ödül Töreni"miz vardı işte. Giyim seremonisini yaşamam da bundan sebep. ( Bu konuyu biraz abartmış olsam da! :) ) Kulüpteki faaliyetlere etkin katılım ve katkılarımızdan dolayı teşekkür belgelerimizi ve kupalarımızı alıp, fotoğrafımızı çektirdik :) Her şey çok kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçekleşmiş olsa da, kongreye dair son noktamız bu oldu. Kim bilir belki seneye de benzer bir heyecan yaşarız değil mi ama ? ;)

Çiğ Köfte Pastası :)
Belgemizi de aldığımıza göreee şimdi sıra açlık sinyalleri veren midemizi bayram ettirmeye :) Lavaş arasında acılı mı acılı çiğ köfte ve de sprite. Oh la laa! Üzerine de tatlımızı yedik mi? Yedik, oh mis! :) Tamam tamam, daha fazla yemek sohbeti yapmasam iyi olur. Acıkmaya başladım yine. Hoş, bir sorun da olmaz eğer yersem. Hatta süper bile olur! Çünkü yiyip de kilo almayan nadir grubun arasında ben de yer alıyorum arkadaşlar..Yok mu bi alkış bana? :-P Daha sonra Tatlım'la birlikte bir şeyler içmeye gittik. Ardından hoş sohbeti geçici olarak erteleyip, eve dönmek üzere yol aldım.. Mutfağa girdiğimde o da ne? Bulaşıklar benim ismimi haykırıyorlardı resmen. Mutfağa girmeyi de bırakın, eve adımımı atar atmaz isyan bayraklarını çekmişlerdi bile. Tabii, ben de bu hallerine daha fazla dayanamayıp,kollarımı sıvadım ve onları tertemiz yapmak üzere işe koyuldum. Bu aralar ev, resmen öğrenci evi gibi maşallah. Ne zormuş meğerse. Bütün işler seni bekliyor. Okula gidip döndüğünde her şeyin yerli yerinde olmasını umarken, bir bakıyorsun her şey bıraktığın gibi ortada. Sınavlar bir yandan, evin bakımı-düzeni bir yandan..Bu aralar pek bir yoğun,yorucu geçiyor günlerim. Ufukta gözüme çarpan bazı finaller, el sallamaya başladılar bile!! Bir an evvel plan program yapsam hiç fena olmayacak.

İşte böyle sevgili-li-lii blog okuyucularım :) Şimdiii uzun zamandır yapamadığım bir şeyi gerçekleştireceğim, yani film izlemeyi. Şimdilik gözüme ilk çarpan film : "Seni Uzaktan Sevmek" .. Nasılmış bir görelim diyorum, ne dersiniz? :)

3 yorum:

Lolit@ dedi ki...

Not : Filmin ilk 20-30 dakikasını izleyebildim sadece. Oldukça saçma bir film. Sözde konusu var ama konu anlamını yitirmiş. Prrff her neyse, film izleme zevkimi öldürdü zaten.

CMOS dedi ki...

bende filmi izlemeyi planlıyordum neyse başka filmlere şans versem iyi olacak :)

Lolit@ dedi ki...

@CMOS : Ben de finallerim yaklaşmadan önce bir film izleyeyim diyordum.Uzun zamandır da izlememiştim, bir hevesle oturdum ama sonra her şey puff =)
İstersen sana birkaç film önerisinde bulunabilirim?
-Barcelona
-Turist
-Up in Air
-Ye,Dua Et,Sev (Ye,Dua Et,Evlen filmini daha izleyemedim.)