2 Şubat 2012 Perşembe

Dudak Bakımım - Burt's Bees

Amerika'nın sevilen markalarından biri olan Burt's Bees'in yeni adresi Türkiye olmuş. Soğuk kış günlerinde çatlayan dudakların görünümünü oldum olası hiç sevmemişimdir. Bir de rujunuzu sürdükten sonra oluşabilecek o fena görünümden bahsetmek bile istemiyorum.

Burt's Bees'in Diğer Ürünleri

Burt's Bees'in ilginç de bir hikayesi var... Burt's Bees hikayesi yaklaşık 27 yıl önce "Bal Arısı" ile başlamış. Amerikalı arıcı Burt Shavitz, yolda giderken otostop çeken bir ressamla karşılaşmış ve bayanı aracına almış. Tanışma evresinden sonra, ressam bayanın doğal kişisel bakım ürünleri geliştirmek istediğini öğrenmiş ve böylece fikirlerini birleştirme kararı almışlar. Burt'un bal arılarıyla olan hikayesi büyük bir yankı uyandırmış. Baş koydukları bu yolda hızla büyüyen bal mumu üretimi işi bütün dünyayı etkisi altına almış ve doğal kişisel bakım markası haline gelmiş. Arıların ve doğanın mucizesine olan inançları sonsuzmuş. Bu tutkulu inançları ile güzellik ürünleri konusunda yeni bir yaklaşıma öncülük etmişler. Söylentilere göre bu ortakların arası şu sıralar biraz limoniymiş :)


Nar Özlü Dudak Bakımı
Gelelim benim bu ürünle karşılaşma hikayeme :-P Birkaç ay önce Boyner'de gezerken karşılaştığım ve gözlerimin parıldamasına neden olan bir dudak koruyucusudur kendisi :) Yabancı arkadaşlarımın da yanlarından hiç ayırmadıkları bir ürün olduğu için ve sürekli öneride bulunmalarından dolayı görünce büyük bir sevinç yaşadım. Üç farklı çeşidi vardı : Nar özlü, ballı ve balmumlu ( Beeswax ). Tercihim balmumlu olan taraftan olsa da nar özlüyü aldım. ( Nedenini bende bilmiyorum :) ) Şuanda oldukça memnunum. Gerek gün içerisinde gerekse gece yatmadan önce kullanıyorum. Ertesi güne yumuşacık dudaklarla uyanıyorsunuz ;)
Fiyatı : 9.90 TL

Kar bir çok planımıza gölge düşürmüş olabilir ama en azından güzelliğimize gölge düşürmesine engel olabiliriz, öyle değil mi ? ;)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Elimdekiler bitsin bende sanirim "Hibiscus"olanini alacagim, gerci bu tür ürünler kolay kolay bitmiyor ama ; )

Lolit@ dedi ki...

@ viva : Hemen bitecekmiş gibi geliyor ama kaç haftadır kullanıyorum ;)
"Hibiscus" dediğin renk verenler mi?

deeptone dedi ki...

duymamıştım.
:)

deeptone dedi ki...

mimin var bende.
:)

Lolit@ dedi ki...

@ deeptone : Mim'ini en kısa zamanda yanıtlayacağımdan emin olabilirsin ;)