26 Temmuz 2011 Salı

Şikayet Dinlemek İsteyen Buyursun Gelsin

- Bütün gece rahat ve deliksiz bir şekilde uyumanın verdiği dinçlikle yataktan kalkmayı uman ben, dayak yemiş gibi yatağın içinden bir türlü çıkamadım.

- Son zamanlar güne hep olumsuzluklarla başlamama ne demeli. Sıralasam şaşırmadan edemezsin. O kadar çok ki ben bile saymayı unuttum.

-   Yaza okuma şevkiyle başladım ve şu ana kadar 3 kitap bitirdim. Vayyy diyenleri duydum sanki. "Vayyyy...!" Hah işte, doğru duymuşum. Ama öyle göründüğü gibi değil. Bu kitapların hepsi en az 300 sayfa. Ama gel gör ki, içimde en ufak bir okuma kırıntısı bile kalmadı sanki. Günlerdir aynı kitabın sayfalarını birer ikişer çevirmekle meşgulüm. Bir an evvel okuma isteğimin geri gelmesi için evrene mesajımı gönderdim. Hala "iletildi" mesajını beklemekteyim.

- Blogumu türlü türlü yazılarla süslemek istiyorum, konfetiler patlatmak istiyorum. Sonuç : Yine bana hüsran, bana yine hasret var.. Eyvah!...

- Kaç gündür kahve ve kitap ikilisiyle buluşma ayarlamak istiyorum. Terasta, akşamın o hafif serinliğinin, gündüz tenimi yakmış olan Güneş'in esintilerini bedenimden alıp savurmasını beklerken bir bakıyorsun başka bir plan ortaya çıkıyor ve ertelemek durumunda kalıyorum.

- Televizyon desen ayrı bir dünya. Sanki herkes yazın üç ayını tatilde güneşlenen, plajda oyunlar oynayan, denizde etrafa neşe saçan birer su balesi... Bir tane mi düzgün program ya da dizi koymazlar canım. Magazin programına el atayım, bakalım neler oluyormuş ünlüler aleminde dedim. Hemen elim yandı, çektim. Her gün sil baştan! Bu tür programları izlemeden önce beyninizi resetlemeniz gerek. Sanki karşılarında saf insanlar var; tekrar tekrar aynı görüntüleri, röportajları gösterdiklerini anlayamayacak.

- Günler aldı başını gidiyor. Bekle diyorum, yoruldum. Ama yok! İlla gidecek illa !  Temmuz'un da sonuna geldik mi, oh ne güzel (!)

- Tamam hepsi birbirinden güzel, hareketli, insanın içini kıpırdatan yaz şarkıları; ama sürekli de aynı şarkılar çalınmaz ki! Sabah kalk : " Tonight I will love love you tonight...Give me everything tonight...For all we know we might not get tomorrow..." Akşam yat : "Give me everything tonight..." Huh! Neyse, yine de seviyorum Pitbull'u :))

- Burada hava öyle sıcak ki, ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Kışın sıcak havayı özlemle arıyorum. Ege'nin bana verdiği armağan bu olsa gerek. Sıcak hava insanıyım :-P Fakat sıcağın da bir dozu var. Gün 24 saat ise ben onun 20 saatini duşta geçiriyorum resmen. Çok düşünceliyim bu konuda. Malum kendimi ve çevremdekileri pek düşünürüm. Mis gibi kokumla onları öldürmek istemem. ( Kabul ediyorum, bu şikayeti dışımdan söylememeliydim. Ne yapalım artık, söz ağızdan çıktı bir kere :)

- Bu kadar şikayet yeter bence. Ben bile bayıldım, poff yani =D Daha fazla yazıp - zaten aklıma gelenlerin hepsini sıraladım ya- sizleri sıkmayayım. Haydi kalın sağlıcakla :)

6 yorum:

Ezginin Günlüğü dedi ki...

Yanlız değilsin :(

Ezginin Günlüğü dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

aynı sıkıntılar bende de var canım;bir de haftaya ramazan başlıcak;sıkıntıdan günün yarısını yiyerek geçiriyodum ozaman napıcam bilmiyorum:D

Lolit@ dedi ki...

@ Ezginin Günlüğü : Ezgicim, bunu duymak güzel. Yani şikayetler değil, yanlız olmadığımı duymak :)

@ luzumsuzisleruzmani : Ahahah ben tatildeyken iştahım kesiliyor. Sabah ve akşam yemek yemek yeterli oluyor. Aslında hiç iyi bir durum değil :-/ Sürekli su vb. içerek geçiyor günüm :)

AslıASLI dedi ki...

sözlerinin nerdeyse hepsine katıldım valla ben buna yaz rehaveti diyorum :)uyuyamamak, bezgin kalkmak, tv de dönüp duran salak programlar ( pardon ) hep aynı müzikler, kitaba başlayıp bitirememk.

inan yalnız degilsin. bide ben kış çocuguyum, yazı hiç sevmem. ne enerji, ne bişey ölüyorum yani.

ama son sözlerine bayıldım, çok güldüm :)) mis kokularr :))

Lolit@ dedi ki...

Bir de tüm bunlara bir çözüm bulabilsek hep beraber ne güzel olur valla :) Hastalık gibi, bir kere yakalandın mı bırakmıyor seni :/

Hahaha güldürdüm demek, ne mutlu :) Bende yaz mevsimini dört gözle beklerim her yıl. Ancak son haftalarda baya bir sıcaklık yükselince öf püf demeden olmuyor :)