13 Haziran 2011 Pazartesi

Ding dong...Anket Zamanı...!

Birkaç gün önce siteme koymuş olduğum anket, yaklaşık 4 gün sonra sona erecek. Öncelikle yapmanız gerekenleri sizlere maddeler halinde sıralayayım :

1. http://senoritam.blogspot.com/adresini tıkladık mı? Tıkladıkkk...
2. Karşınıza gelen ekranın sol üst köşesinde yer alan minik bir anket mevcut. Anketin bizden istediğini okuduk mu? Okudukkk...
3. Şimdi ilginizi çeken seçeneği/seçenekleri seçme vakti! E hadi, daha ne duruyorsunuz? Geç kalmayın ve hemen tıklayın ;)

Böylelikle sizlerin zevkle okuyacağı alanları öğrenmiş olacağım ve ona göre yazılarımı şekillendireceğim. Şimdiden çok teşekkürler. Sevgiyle kalın..

10 yorum:

KONUSAN PASTA dedi ki...

Sevgili Senorita, yeni bloğun için seni tebrik ederim, sanıyorum ben blogunu ziyaret edene kadar sen çoktan bir çok şeyi öğrenmiş ve uygulamaya koymuşsun bile. Yazım dilin çok güzel ve akıcı. Bir çok kişi olağan ve her yerde gördüğü klasik yazılardansa gerçekten ilgi çekici ilginç uç noktalara değinen farklı bakış açılarına sahip yazıları takip ediyor, belki sen de çok iyi araştırmalar yaparak yabancı blogları takip ederek okuyucuyu çok fazla etkileyen yazılar yazabilirsin diye düşünüyorum. Onun haricinde blog görünüşü tamamen sana kalmış senin zevkin, yazı zemininin beyaz olması her zaman tercih edilir :) bloğunu daha eğlenceli hale getirmek için bloglardaki değişik aplikasyonları sen de uygulayabilirsin, genellikle application altında web sitelerinin ismi yazar.. :) Tekrar tebrik ederim, aramıza hoşgeldin..

coco-jelly dedi ki...

ankete katıldıııık:)mucuks:)

Lolit@ dedi ki...

@ KONUSAN PASTA : Merhaba!Hoşbuldumm.. Detaylı olarak fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Söylediklerinizi elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım.Umarım başarılı olurum.
"Bloğunu daha eğlenceli hale getirmek için bloglardaki değişik aplikasyonları sen de uygulayabilirsin."demişsiniz. Nasıl bir uygulama acaba?Nereden,nasıl yapabilirim? Teşekkürler :)

Lolit@ dedi ki...

@coco-jelly : Ah çok sevindim desteğiniz için ;) xoxo

Bir İnce Ses dedi ki...

Bence sadece bi konuya bağlı kalma.. Böylece genele hitap etmiş olursun.. Kozmetik falan yazarsan sadecee kızlara hitap edersin. Bi erkek gelip de kolay kolay okumaz. Ama sen de şimdi zaten bloggerlar genelde kız diyebilirsin :) Hepsinden parça parça yazabilrsen daha iyi olur.. Mesela kullandığın ürünlerin tanıtımını yaparsan kendi görüşlerini yazarsan daha gerçekçi olur. Bi çok blog var tanıtım yapan sonuçta.. X marka şu ürünü çıkardı şöyle güzel buna iyi geliyo demek bana açıkcası cazip gelmiyo.. Kullanan biri daha gerçekçi yazıyo daha iyi eleştiriyo.. Yine de kararın ne olursa olsun aramıza hoşgeldin :)

Lolit@ dedi ki...

@ Bir İnce Ses : Hoşbuldum...Güzel yorumlarınla bloguma katkıda bulunduğun için teşekkür ederim :) Dediğin gibi sadece kozmetik vs. alanında yazılarımı yoğunlaştırırsam sadece kızlara yönelik bir blog olacak. Ancak benim isteğim her iki kesime de hitap etmesi yönünde.Ancak bunu nasıl sağlayabileceğimi henüz keşfedemedim :)
"Kullandığın ürünlerin tanıtımını yaparsan kendi görüşlerini yazarsan daha gerçekçi olur" ve hemen ardından "X marka şu ürünü çıkardı şöyle güzel buna iyi geliyo demek bana açıkcası cazip gelmiyo" demişsin.Şimdi ben yazmalı mıyım yazmamalı mıyım? Karşı bir cins olarak buna da yorumlarını bekliyorum :))
Ayrıca her iki kesime hitap edebilmem için sence hangi alanda yazılar yazmalıyım? Bu da ikinci sorum olsun ;)

Büşra Bayram dedi ki...

ankete yetişemedim ama bence hepsinden de olmalı :)

Lolit@ dedi ki...

@ Hayal Meyal : Hiç sorun değil. Canın ne zaman isterse dilediklerini yorum yazarak bana aktarabilirsin ;)

Bir İnce Ses dedi ki...

Ya yaz tabi yazma demiyorum. Kozmetik alanında yazmak da güzel olur. Ama kullandığın ürünleri yaz diyorum. Ürün tanıtımı yapılmasını sevmiyorum ben bi erkek olarak. Hani bi şeyi yazdığın zaman soru sorulduğunda cevap verebilmelisin. Ayrıca erkekler de kendilerine bakıyolar artık. Blog yazanların %90'ı gidip bakımsız erkeklere aşık olup isyan etseler de durum öyle değil gibi. Geçen gün Tekin Acar'a gittim. Mağazanın sahibi erkek müşterimiz daha fazla dedi.. Hadi buyur burdan yak.. Erkekler için de güzel kokan parfümlerden falan yazabilirsin.. Hala sabit bi kokum yok. Ne zaman parfüm alacak olsam Google'a yazıyorum. Benim gibi yazan milyonlarca erkek var. Arama sonuçlarında sen de çıkabilirsin yani :)

Kızlara her türlü hitap edersin bence.. Blog yazarlarının çok büyük bölümü kız bi şekilde yazıların okunur. Erkekler için şunu yazarsan okunur diyemem açıkcası.. Ama erkeklere taktikler verebilirsin mesela.. Giyim kuşam olsun, bi yerde nasıl davranılması gerektiği olsun. Kız erkek ilişkilerinde erkeğin nasıl-ne şekilde davranması gerektiği konusunda bi şeyler yazabilirsin. Hani %100 senin fikirlerin olmak zorunda da değil. Alıntı yapıp kendi düşüncelerinle karma yapabilirsin..

Aklıma gelenler bunlar.. Yani böyle şeyler okunmaya müsait.. Okuyanı olur elbet :)

Lolit@ dedi ki...

@ Bir İnce Ses : Doğru, haklısın. Mesela bir ürün aldığımız zaman onu bir hevesle hemen yazmak, paylaşmak istiyoruz belki. Ancak ben, o ürünün artılarını ve de eksilerini görmek daha çok isterim. Bu konuda sana katılıyorum!

Hahaha, 'erkekler vs kadınlar' olmuş desene :-P

Alıntı yapıp, kendi düşüncelerimle harmanlamayı 7 Temmuz'daki yazımda biraz yaptım sanırım :)

Söylediklerini dikkate kesinlikle alacağım. Çok teşekkür ederimm...!